Van (werk)gelukszoekers naar ICT-cursisten in twee dagen

Zoals je misschien weet hebben we in de Mediacentrale diverse ruimtes beschikbaar voor vindingrijke vergaderingen, prachtige presentaties of briljante brainstormsessies. Aankomende week staan er twee grote evenementen gepland: een symposium over werkgeluk op donderdag 21 september en IT-workshops voor 350 leerlingen op vrijdag 22 september.

Symposium 'Druk met Werkgeluk'

Symposium Druk met Werkgeluk

Het symposium Druk met Werkgeluk vindt plaats in de Witte Zaal. De pauze en borrel vinden plaats in WAAR. Het symposium is bedoeld voor ondernemers, bestuurders en HR-professionals die op zoek zijn naar eerlijke praktijkcases en wetenschappelijke inzichten rondom het thema werkgeluk.

Onderzoek toont namelijk keer op keer aan dat gelukkige medewerkers gezonder, creatiever en productiever zijn dan hun minder gelukkige collega’s. Ze zorgen voor tevreden – of zelfs gelukkige – klanten en dragen bij aan betere (bedrijfs)resultaten. Maar veel organisaties worstelen met de vraag hoe ze werkgeluk in hun praktijk kunnen brengen.

Op 21 september horen de deelnemers van het symposium hierover. WAAR verzorgt niet alleen de verhuur van de zaal, maar mag de deelnemers ook verrassen met originele, nét iets andere hapjes.

Meer over dit symposium

ICT-workshops in de Centrale Hal

Op vrijdag 22 september betreden 350 studenten van SOI, het Specialistisch Onderwijs Instituut, de Centrale Hal van de Mediacentrale. Het instituut organiseert, in samenwerking met O2G2 (het openbaar onderwijs Groningen), een dag vol IT-workshops, interessante presentaties en TED-talks voor de cursisten.

Naast dat WAAR het evenement in de Centrale Hal en de Witte Zaal faciliteert, zijn we er ook voor de catering. Zo verzorgen we voor een lekkere lunch, zijn we er met koffie en thee en krijgen de leerlingen iets lekkers tijdens ‘de borrel’.

Evenement? Denk eens aan de Mediacentrale

Ben jij op zoek naar een geschikte ruimte voor jouw evenement? In de Mediacentrale zijn diverse ruimtes beschikbaar. Of het nu om een klein overleg of een groots evenement of symposium in combinatie met fijne catering: het team van WAAR denkt graag met je mee!

Bekijk de mogelijkheden

in Blog