Mediacentrale Voetbaltoernooi 2019: fanatiek begin van de zomer!

WAAR

Op donderdag 27 juni toverde het team van Waarborg Vastgoed de Centrale Hal van de Mediacentrale voor de achtste keer om tot een waar voetbalstadion. Het veld was nog niet klaar of de eerste enthousiastelingen meldden zich al langs de kant. Een goed teken!

De aftrap volgde om 16:00 uur en binnen no time vulden gejoel en gejuich de grote hal. Meteen was duidelijk: dit jaar werden de wedstrijden minstens zo fanatiek gespeeld als tijdens voorgaande edities. De supporters konden er ook wat van.. tot en met de finale stonden zij hun teams bij met aanmoedigende woorden en applaus. WAAR zorgde voor de nodige juich-energie met lekkere hapjes en een drankje.

En de winnaar is..

De finale werd even voor zevenen gespeeld tussen Store Support en Degelijk Design. De achterban had duidelijk nog wat enthousiasme bewaard en met geweldig advies vanaf de zijlijn was het Degelijk Design die zich naar de overwinning schopte. Nogmaals gefeliciteerd!

Inmiddels is het Mediacentrale Voetbaltoernooi echt een blijvertje.. op naar de volgende editie. Maar nu eerst.. genieten van de zomer!

in Blog