Op hoog bezoek in Powerhouse

WAAR

Met de stijgende hoogte van het Powerhouse werd het de hoogste tijd om het pand eens door de toekomstige bewoners te laten bezoeken. Dus zo geschiedde! Waarborg Vastgoed organiseerde een kijkdag op donderdag 6 juni. Peter Liewes, projectontwikkelaar bij Waarborg Vastgoed: ‘We zijn zeer tevreden met de opkomst: een groot aantal van de toekomstige bewoners heeft gebruikgemaakt van onze uitnodiging om een kijkje te komen nemen!’

Samen georganiseerd

Het bezoek aan Powerhouse werd mede mogelijk gemaakt door aannemer Plegt-Vos, VZB Vastgoed, Waarborg Vastgoed en WAAR. Plegt-Vos had voor een ‘schone’ route naar de eerste verdieping gezorgd, zodat men de verschillende woningtypen kon bekijken. Een mooie bijkomstigheid: door de route te volgen kreeg men gelijk ook een indruk van de kantoorruimte die op de begane grond wordt gerealiseerd. Ook de parkeergarage deed de groep aan: een indrukwekkend geheel dankzij de grootte.

Na afloop van de rondgang in Powerhouse, volgde een korte presentatie van VZB Vastgoed, inzake het toekomstige VVE-beheer. Er waren in de afgelopen maanden enkele vragen binnengekomen over hoe dat precies in zijn werk gaat. Deze bijeenkomst was dan ook een prima gelegenheid om daar nader kennis mee te maken.

Na afloop van de presentatie was het mogelijk om in restaurant WAAR een drankje en kleine bite te nuttigen. Direct een mooi moment voor alle aanwezigen om nog even na te praten!

Een geslaagde dag

De toekomstige bewoners lieten weten het fijn te vinden om iets meer gevoel en een betere indruk te krijgen van hoe Powerhouse er uiteindelijk uit komt te zien. Positief daarbij is dat het park waarin Powerhouse staat, al redelijk ver gevorderd is en er prachtig uit komt te zien.

Liewes: ‘De terugkoppelingen die wij kregen van de toekomstige bewoners waren derhalve positief, wat uiteraard alleen maar fijn is om te horen. Wij kijken dan ook terug op een geslaagde dag!’

in Blog