Na een goed verzadigde kerst en oud & nieuw kun je wel wat verlichting gebruiken. Daarom hebben we onze kaart verdeeld in een gezonde voorkant en ’n √≠ets ongezondere achterkant. We kunnen het broodje gerookte makreel met citroenmayonaise en de smoothie bowl met gezonde topping van harte aanbevelen.

Wil je weten hoe die smoothie eruitziet? Dan kun je ons volgen op Instagram, waar we regelmatig plaatjes met lekker eten en drinken op zetten.

Bedrijf op de kaart

Natuurlijk zijn staan ook in de maanden van dit jaar weer bedrijven op de kaart. De aftrap van 2017 wordt verzorgt door de garde van Mediacentralebewoner in2search. Zij brachten een wrap met pittige kip aangevuld met sla, avocado, ui, paprika, tomaat en een beetje chilisaus naar de keuken van WAAR.

Over in2search

in2search is specialist in online advertising. Ze kunnen je bijvoorbeeld helpen meer uit bezoekers van je website te halen door onder andere zoekadvertenties en gerichte campagnes. in2search weet ook van de hoed en rand als het gaat om Google Analytics en Google AdWords.

in Blog