Gepofte aardappel

Oktober: Waarborg Vastgoed

Een gepofte zoete aardappel gevuld met blauwe kaas, gerookte spekjes en kikkererwten. Loopt het water al in je mond? Heel goed, want dit is de toevoeging van Waarborg Vastgoed aan de kaart van WAAR voor de maand oktober. Het overheerlijke oranje gerecht is een knipoog naar het Powerhouse; het pand dat naast de Mediacentrale verrijst en door Waarborg Vastgoed wordt ontwikkeld. Je vindt de zoete aardappel alleen in oktober op de lunchkaart van WAAR. Ons advies: probeer ‘m gauw, voor het te laat is!

Powerhouse-zuidoost

Powerhouse Helperpark

Het kan je niet ontgaan zijn: het immense bouwterrein naast de Mediacentrale waar de (voorbereidende) bouwwerkzaamheden in volle gang zijn. Op deze plek wordt het Powerhouse Helperpark ontwikkeld; een luxe en hoogwaardig woon- en werkcomplex met een krachtig karakter. Op de begane grond komen prachtige kantoorruimtes en op de zes bovenliggende etages worden luxe appartementen gerealiseerd, die van alle gemakken zijn voorzien. Powerhouse Helperpark wordt een plek waar gewoond, gewerkt en plezier gemaakt wordt.

Meer over het Powerhouse

Waarborg Vastgoed

Over Waarborg

Waarborg is dé vastgoedpartner van Noord-Nederland. Een partner die met haar bewoners meedenkt, meegroeit en zich moeiteloos aanpast aan veranderende huisvestingsbehoeften. Naast een indrukwekkend zakelijk vastgoedportfolio in Noord-Nederland, is Waarborg Vastgoed betrouwbaar partner van uiteenlopende vastgoedinvesteerders. Bovendien zijn ze ontwikkelaar van diverse bijzondere woon- en/of werkobjecten.

Bedrijf op de kaart bij WAAR

Bedrijf op de kaart is een concept van WAAR, waarbij iedere maand een ander bedrijf een gerecht mag uitkiezen voor op de menukaart van WAAR. Daarmee kun je niet alleen jouw favoriete gerecht op de kaart zetten, maar zorgt het ook nog eens voor mooie exposure voor jouw bedrijf onder de bezoekers van WAAR.