Club sandwich

November: SQUID Media

Het broodje HTML5 is een klassieke BLT-club sandwich met onder andere Ham, Tomato, Mayonaise en Lettuce. Deze overheerlijke klassieker van 5 verdiepingen is de hele maand november te bestellen. De naam van het broodje is een kleine knipoog naar de dienstverlening van SQUID Media, het bedrijf op de kaart in de maand november.

Lees hieronder meer over SQUID.

SQUID Media: sinds 1999

Ooit gestart vanuit een slaapkamertje, maar inmiddels droog achter de oren. Vanuit ons hoofdkantoor op de vijfde verdieping van de Mediacentrale werken we met trots aan uiteenlopende projecten voor lokale en minder lokale organisaties, groot en klein.

Online deskundig

Op zoek naar online oplossingen? Dan staan wij ons mannetje. Van concept via design naar ontwikkeling en vervolgens door naar optimalisatie. Website, webshop of applicatie, wij weten er wel raad mee. Maar ook offline zijn we niet voor één gat te vangen!

SQUID Media

We ontwerpen eigenlijk alles

We beweren niet dat we kunnen toveren (daar zijn we te nuchter voor), maar we durven wel te zeggen dat onze vormgevers fantastisch zijn. Ze werken als ware ambachtslieden en creëren met passie en nauwkeurigheid zowel online als offline design. Dat resulteert in sprankelende, goed doordachte ontwerpen.

Dus, we bouwen websites

Een ontwerp omzetten naar een functionerende website, dat kunnen we als de beste. Dat doen we met op maat geschreven code in combinatie met Open Source oplossingen die goed passen bij het project. Want ook voor websites geldt dat het wel degelijk uitmaakt wat er onder de motorkap zit.

Nieuwsgierig geworden?

Wil je graag weten hoe de koffie bij ons smaakt? Kom het gerust eens proberen, dan kletsen we ondertussen wat over snelle, responsive websites en hamburgermenu’s.

Website van SQUID

Bedrijf op de kaart bij WAAR

Bedrijf op de kaart is een concept van WAAR, waarbij iedere maand een ander bedrijf een gerecht mag uitkiezen voor op de menukaart van WAAR. Daarmee kun je niet alleen jouw favoriete gerecht op de kaart zetten, maar zorgt het ook nog eens voor mooie exposure voor jouw bedrijf onder de bezoekers van WAAR.