burger-blauwe-kaas

Januari – Boerenbunderburger van Dacom

Een fris, nieuw jaar ligt voor ons, zo in deze eerste maand van 2018. Dacom trapt het jaar af als Bedrijf op de Kaart van januari. Dit softwarebedrijf is actief in de agrarische sector en zet – hoe kan het ook anders – een Boerenbunderburger met gekarameliseerde rode ui, rucola en blauwe kaas op donker vloerbrood op de kaart van WAAR.

Lees hieronder meer over Dacom.

Dacom Farm Intelligence

Dacom huist sinds ongeveer anderhalf jaar in de Mediacentrale. Het bedrijf, dat binnenkwam onder de naam Crop-R, ontwikkelt hard- en software oplossingen voor telers en agrarisch ondernemers. Met de software helpt Dacom akkerbouwers bij de administratie van alles wat er op en rond de boerderij gebeurt. Zo kunnen boeren bijvoorbeeld hun dagelijkse teelthandelingen op de akkers vastleggen. Het direct en online vastleggen van die gegevens scheelt de boeren enorm veel administratieve rompslomp. Ze kunnen alle data automatisch laten registreren en bovendien ook nog eens eenvoudig delen met hun medewerkers en adviseurs. Daarnaast ontwikkelt Dacom software voor ziektemanagement van de gewassen. Zo weten de boeren precies wanneer, waar én welk type gewasbeschermingsmiddel ze moeten toedienen aan hun gewassen.

Dacom-Farm-Intelligence-logo-kopie

En last but not least; Dacom heeft een vernuftig bodemvochtstation ontwikkeld. Dit apparaatje geeft boeren informatie over de bodemvochtsituatie van hun land, waardoor ze precies weten waar, wanneer en hoeveel ze moeten irrigeren

Kortom; als iemand weet hoe je een Boerenbunderburger maakt, is het Dacom wel! Meer weten over Dacom?

Website van Dacom

Bedrijf op de kaart bij WAAR

Bedrijf op de kaart is een concept van WAAR, waarbij iedere maand een ander bedrijf een gerecht mag uitkiezen voor op de menukaart van WAAR. Daarmee kun je niet alleen jouw favoriete gerecht op de kaart zetten, maar zorgt het ook nog eens voor mooie exposure voor jouw bedrijf onder de bezoekers van WAAR.